Credit Management & order to cash
Wapen uzelf tegen slechte betalers.

 
 
 

De hele organisatie moet mee

Wanbetalers zijn niet alleen het probleem van de dienst debiteurenbeheer. Alle afdelingen moeten erbij betrokken zijn. Volgens deze heldere visie voert In Control opdrachten uit in Credit Management en Order to Cash.

Sisi Engelbosch vergelijkt Credit Management vaak met een wiel. De as is het Credit Management, waarbij de spaken de verschillende afdelingen zijn. In Control stimuleert tijdens opdrachten dan ook zeer sterk de departement overstijgende communicatie in uw organisatie.

Langdurig openstaande facturen zijn vaak het gevolg van informatie die in de verschillende kokers blijft hangen en niet tot bij andere afdelingen geraakt.

Kent iedereen uw top- en probleemklanten?

Top- en probleemklanten moeten volgens In Control door alle afdelingen gekend en regelmatig crossdepartementaal besproken worden, ofwel wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Enkel met een open houding van alle afdelingen kan er proactief de beste service worden verleend en verlopen de betalingen van de facturen optimaal.

In Control zet binnen de volledige workflow van Order to Cash de nodige structuren, procedures en processen op om deze noodzakelijke interne informatiestromen te garanderen.

 

Interesse? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.