Credit Management & order to cash
Wapen uzelf tegen slechte betalers.

 
 
 

Een dame mét overtuigingskracht die houdt van cijfers

Met de oprichting van In Control in maart 2013 zette Sisi Engelbosch een volgende stap in haar carrière in Credit Management en Order to Cash. Voordien bouwde ze al meer dan 13 jaar ervaring op in deze vakgebieden. Zo werkte ze jarenlang voor TriFinance Belgium en voerde ze in dienstverband tal van opdrachten uit voor multinationals en KMO’s. Lees meer over haar ervaring en referenties.

portretfoto Sisi Engelbosch

De juiste vrouw op de juiste plaats

Als dame met overtuigingskracht die houdt van cijfers is ze voor vele bedrijven de juiste vrouw op de juiste plaats. Bij een opdracht op korte of lange termijn leeft Sisi zich volledig in uw situatie in. Bijzonder snel integreert ze zich in uw organisatie om nauw en persoonlijk samen te werken met uw medewerkers. Voor de inning van facturen presenteert ze zich in uw naam naar de buitenwereld. Lees meer over haar visie op Credit Management en Order to Cash.

Flexibel inschakelen

U kan Sisi Engelbosch flexibel inschakelen voor alle opdrachten rond Credit Management en Order to Cash. Vaak start een samenwerking bescheiden en groeit deze stapsgewijs uit tot meer. Tal van invalshoeken voor een opdracht zijn mogelijk:

  • Bij u ter plaatse een tijdelijk personeelstekort opvangen door ziekte of ontslag.

Sisi Engelbosch is actief lid van CRION, de vakorganisatie voor Credit Management.